Utställare och
utställarkarta 2024

2117 of Sweden

Hos oss kommer du att kunna kika på sommarens nyheter på vår outdoorkonfektion, titta in i våra tält och du kommer ävenatt få möjligheten att testa på att paddla packraft.
Utställarplats: 33

Alfa

Norska Alfa Sko erbjuder vandringskängor, vandringskor och tips på skötsel av skodon.
Utställarplats: 28

Amok Equipment

Är du en sidosovare? Det norska outdoor-varumärket Amok Equipment har lösningen. Med inspiration från Skandinavisk friluftstradition är Draumr 5.0 inte bara en hängmatta - den är en vidareutveckling med en unik design som erbjuder en plan sovposition med innovativa funktioner ute i naturen. Där ingår bland annat det hyllade stolsläget som även kallas "öl-läge”.
Utställarplats: 23

Arthur Beale

Arthur Beale är ett av Storbritanniens äldsta båthandlare med en historia som sträcker sig 500 år tillbaka i tiden. Vi är ett litet oberoende företag som består av riktiga människor som brinner för segling, äventyr och hållbarhet.
Utställarplats: 58

Borrfors Epic Training & Outdoor AB

Borrfors Epic Training & Outdoor genomför utbildningar, seminarier och workshops inom säkerhet och psykologisk trygghet. Företrädesvis genomförs aktiviteterna i inspirerande miljöer, skogen, bergen eller vid havet. Målsättningen är att få människor att växa genom kombinationen av ny kunskap och en känsla av att vara beredd, inte rädd.
Utställarplats: 30

Fjällräddningen

Information kommer.
Utställarplats: 35-36

Fjällräven

Ända sedan starten i den lilla staden Örnsköldsvik har friluftsföretaget Fjällräven strävat efter att göra det lättare för människor att njuta av naturen. Vi hyser den största respekten för vår miljö och med naturen som inspirationskälla fokuserar vi på att utveckla produkter med praktiska detaljer och enkel design i klassisk skandinavisk stil.
I vår monter hittar du vår nya uppdaterade vandringsryggsäck Kajka, tältutställning och kottkastartävling för de små. Det bjuds på praktiska vandringsföreläsningar för nybörjaren eller den som planerar sin första eller andra tur och kanske en kopp kaffe.
Utställarplats: 10

Forshaga Akademin

Gymnasieutbilning inom natur-/aktivitetsturism med inriktning mot t.ex. fjälledare, naturguider och skidlärare.
Utställarplats: 69-70

Fogarolli

Alla förtjänar riktigt gott kaffe. Överallt! Välkommen på en kaffeupplevelse serverat av våra proffsiga baristor.
Utställarplats: 40

Friluftsliv i Norr

Utställning av norska kvalitetstält från NORTENT.
Utställarplats: 52-55

Gästrikland

Ditt, mitt och vårt Gästrikland. Gästrikland är inte på allas läppar, men det är på våra. Genom att visa upp regionens natursköna platser och lokala matkultur ger vi dig en minnesvärd upplevelse av vad Gästrikland har att erbjuda. Vi hoppas att du också ska få uppleva skönheten i det alldeles alldagliga och fantastiskt unika! Välkommen!

Gästriklands Besöksnäring Ek förening
Gävle kommun
Sandvikens kommun
Hofors kommun
Ockelbo kommun
Jula Hotell (Gysinge Herrgård)
Guide & Värdskap
GästriklandDestination Jädraås
MatVärden
Eventrio
Högbo Bruk
Torsåkers kött
Gysinge Bryggeri

Utställarplats: 15-18

Hanwag

Hanwag är ett käng- & skoföretag som grundades 1921 i Bayern, med fokus på fotriktiga skor, kängor & innovationer för all form av vandring.
Utställarplats: 12

Helly Hansen

Helly Hansen har tillverkat utrustning av professionell kvalitet för att hjälpa människor att hålla sig och känna sig levande i mer än 140 år.
Utställarplats: 35-36

Hektar

Upptäck ett nytt sätt att jaga. Hitta nya jaktmarker med oss. Prova även vårt VR-Skytte.
Utställarplats: 37

Jack Wolfskin

Funktionskläder, utrustning och tält för ett aktivt friluftsliv.
Utställarplats: 6-7

Jetfloat

Mobila smarta flytbryggor. Lätta att transportera och enkla att sätta upp. Ett perfekt alternativ för camping- eller badplatsen.
Utställarplats: 32

Kayakomat

S.U.P och kajakuthyrning 24/7 via Self Service i hela Sverige och delar av Europa. Kayakomat by Point 65 Sweden är ett familjeägt företag som introducerades år 2020 och är världens ledande paddelsportuthyrare. Boka, lås upp, paddla!
Utställarplats: 31

La Gomera

Visiting La Gomera means coming into close contact with the island’s nature, with its lush forests, stunning cliffs, waters that are full of life and a mild climate all year round. All of that is interconnected by a broad network of paths that will make the trip an unforgettable natural experience.
Utställarplats: 29

Lofsdalen - en oupptäckt fjällvärld

Lofsdalen är en liten fjällby sex timmar med bil från Stockholm. Sommartid erbjuder vi enastående vandring, bad i fjällsjöar och ett av Sveriges största cykelområden.På vintern är Lofsdalen älskat för sina fantastiska längdskidspår, familjevänliga alpinanläggning och mil med snöskoterleder. Hundspann, kallbad och härlig natur. Välkommen till Lofsdalen!
Utställarplats: 51

LOWA

Lowa startade 1923 som en liten tillverkare av kraftiga, randsydda oxford-skor i byn Jetzendorf, Bayern. Idag är de en internationell marknadsledande tillverkare av vandringsskor och kängor.
Utställarplats: 5

Lundhags

Lundhags tillverkar och utvecklar kängor, kläder och ryggsäckar för vandring & friluftsliv. Vårt syfte är att engagera människor till att leva ett hållbart liv ute i naturen & möjliggöra naturen för fler. Det gör vi genom att inspirera och erbjuda hållbara, slitstarka produkter som håller länge & som kan repareras.
Utställarplats: 38-39

Naturkompaniet

Passionen för friluftsliv och natur har alltid genomsyrat Naturkompaniet. Den härliga känslan av att röra sig fritt i fjäll, skogar och skärgårdar är vår drivkraft. Hos oss hittar du kunskap och utrustning som tar dig längre och gör det roligare att ge sig ut. Din utevistelse börjar hos oss.
Utställarplats: 11

Nordic Outdoor Adventures (NOA)

NOA-appen fungerar som en digitalt tillflyktsort för friluftsentusiaster och erbjuder en omfattande plattform med huvudsakligt mål att förena digitala tjänster med fysiska upplevelser. I appen får friluftsentusiaster i alla åldrar ta del av cirka 1000 besöksvärda destinationer, aktiviteter och äventyr runtom i Sverige samt bli uppdaterade om spännande friluftsevenemang i närliggande områden.
Utställarplats: 1-2

Nordic Wellness

Hela Sveriges träningsklubb! Med över 300 klubbar från Luleå till Ystad erbjuder vi senaste inom träning och hälsa till ett rimligt pris. Gratis månadskort till alla som besöker oss.
Utställarplats: 34

Nordisk

Nordisk har sitt huvudkontor i hjärtat av naturnära danska staden Silkeborg och har över 100 års erfarenhet av kvalitetsutrustning för friluftsliv. Naturen är fundamentet till äventyret, den är inspirationskällan och den största lyxen i vardagen. Utrustning från Nordisk är designad och producerad för att användas och prestera i alla slags väder – från dansk natur till fjäll och högfjäll. Med fokus på design och innovation är Nordisk garanten för kvalitetsprodukter inom kläder, funktionstält, lätta tarpar och sovsäckar i världsklass. Nordisk riktar sig särskilt till den kräsna friluftsentusiasten; oavsett om du gillar extrem vandring eller lyxglamping är produkter från Nordisk ett riktigt bra val.
Utställarplats: 24-26

NSO

NSO grundades av Jonas och Henrik Wernbo, båda med lång erfarenhet inom Sport Optic-branschen. Idén att skapa ett nytt kikarmärke föddes ur viljan att lösa ett problem, och att utveckla produkter utan att kompromissa med kvalité och prestanda. Våra kikare och tubkikare är designade för att klara det tuffa nordiska klimatet.
Utställarplats: 74-75

Pajak

PAJAK grundades 1983 och är ett familjeägt företag som idag drivs av bröderna Pajak. Företaget skapar pålitliga, innovativa, tekniskt avancerade och lätta friluftsprodukter. I Pajaks produktsortiment hittar du bland annat högkvalitativa dunsovsäckar tillverkade i Polen med polskt gåsdun, de finaste materialen och komponenterna. I sortimentet finns bl.a världens varmaste dunsovsäck Radical 16H som används flitigt av olika expeditioner till de kallaste platserna på jorden.
Utställarplats: 9

Polisen

Vill du ha ett spännande och viktigt jobb, där du kan bidra till att göra samhället tryggt och säkert. Polisen är Sveriges största myndighet och finns i hela riket, dygnet runt, årets alla dagar för att förebygga, förhindra och utreda brott. Vi söker dig som är redo för en större uppgift – sök till polisutbildningen.
Utställarplats: 50-51

Realgymnasiet

Gymnasieutbildning inom naturtursim och äventyr.
Utställarplats: 56-57

re-adventure

Premium secondhand inom friluftsliv, sport och motion som bidrar till cirkulär konsumtion.
Utställarplats: 27

SCR Svensk Camping

Branschnätverk med 300 campingplatser i Sverige. Många anläggningar är utmärkta för ett aktivt friluftsliv.
Utställarplats: 47-49

Sea to Summit

Sea to Summits tält, liggunderlag och sovsäckar. Upptäck Jetboils blixtsnabba friluftskök och frystorkad mat från Summit to Eat.
Utställarplats: 42

Swarovski Optik

Kikare för djur- och naturskådning som inspirerar människor till att älska och ta hand om naturen. Guidade fågelskådningsturer under festivalen.
Utställarplats: 3-4

Tentipi

Ikoniska tältkåtor för äventyrare, familjecampare och livsnjutare sedan 1989. Designade i Lappland för ett nordiskt klimat – älskade och betrodda världen över.
Utställarplats: 60-68

Visit Dalarna

Visit Dalarna är destinationsbolaget som samlar och guidar genom det bästa i Dalarna hos våra 15 kommuner. Hos oss här på Festivalen så får du veta allt om vad du kan uppleva i Dalarna. Med oss på plats har vi några pärlor från Dalarna så som Orsa Grönklitt, Äventyrsgruvan Adventuremine, Vasaloppet, Bjursås Berg & Sjö samt More Activities Sälen AB. Du kommer få besöka några av dessa platser virtuellt på plats, kanske smaka på Dalarna och låta barnen tävla och leka.
Utställarplats: 43-46

Vivobarefoot

Marknadsledaren inom barfotaskor. Utvecklar minimalistiska skor för vandring, löpning, träning och promenader genom hela livet. Genom att använda barfotaskor stärker du fötterna till att få sin naturliga styrka och egenskaper.
Utställarplats: 8

Wannfors Catering

Servering av vilt-kebab på kronhjortskött.
Utställarplats: 72-73

XPENG

XPENG är ett ledande teknikföretag som designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför smarta mobilitetslösningar. Vårt uppdrag är att driva förändringen mot smarta elfordon med nytänkande teknik, samt forma framtidens mobilitetsupplevelse. För att optimera kundens mobilitetsupplevelse, har företaget skapat ett "full-stack Advanced Driver Assistance System” (XPILOT), såväl som ett smart operativsystem (Xmart OS) för en förbättrad upplevelse i bilen. XPENG har också utvecklat kärnfordonssystem för förbättrade köregenskaper, inklusive drivlinor och avancerad elektronisk arkitektur. XPENG har sitt huvudkontor i Guangzhou, Kina, med regionala huvudkontor i Peking, Shanghai, Silicon Valley, San Diego och Amsterdam.
Utställarplats: 13-14

Zipforce

Zipforce är en portabel elmotor som gör vilken cykel som helst till en elcykel. Smart, hållbart och pålitligt. Tillverkat i Sverige.
Utställarplats: 71

Äventyra

Hyr eller köp taktält och upplev äventyret i sommar!
Utställarplats: 15-18

Äventyrsservice

Vi är ett äventyrsföretag som arbetar över hela landet med oförglömliga aktiviteter och events. Vi ansvara även för försäljning och uthyrning av tältkåtor från Tentipi.
Utställarplats: 15-18

Områdeskarta