Utställare och
utställarkarta 2024

Alfa

Norska Alfa Sko erbjuder vandringskängor, vandringskor och tips på skötsel av skodon.
Utställarplats: 28

Amok Equipment

Är du en sidosovare? Det norska outdoor-varumärket Amok Equipment har lösningen. Med inspiration från Skandinavisk friluftstradition är Draumr 5.0 inte bara en hängmatta - den är en vidareutveckling med en unik design som erbjuder en plan sovposition med innovativa funktioner ute i naturen. Där ingår bland annat det hyllade stolsläget som även kallas "öl-läge”.
Utställarplats: 23

Arthur Beale

Arthur Beale är ett av Storbritanniens äldsta båthandlare med en historia som sträcker sig 500 år tillbaka i tiden. Vi är ett litet oberoende företag som består av riktiga människor som brinner för segling, äventyr och hållbarhet.
Utställarplats: 58

Arctic Legacy

Funktionskläder hållbart tillverkade i Europa av återvunnet material
Utställarplats: 29

Borrfors Epic Training & Outdoor AB

Borrfors Epic Training & Outdoor genomför utbildningar, seminaier och workshops inom säkerhet och psykologisk trygghet. Företrädesvis genomförs aktiviteterna i inpirerande miljöer, skogen, bergen eller vid havet. Målsättningen är att få människor att växa genom kompinationen av ny kunskap och en känsla av att vara beredd, inte rädd.
Utställarplats: 30

Expeditionsresor

Expeditionsresor älskar att erbjuda något utöver det vanliga, som du inte har upplevt tidigare. Vi har stor erfarenhet av att genomföra detaljrika, spännande och inte minst säkra äventyr på Kilimanjaro, i Nepal och Bhutan samt mycket mer.
Utställarplats: 59

Fjällräddningen

Information kommer.
Utställarplats: 35-36

Fjällräven

Fjällräven gör det lättare att njuta av naturen. Tältutställning. Testa sovutrustning, Ryggsäcksclinic. Funktionsplagg. Utrustning.
Utställarplats: 10

Forshaga Akademin

Gymnasieutbilning inom natur-/aktivitetsturism med inriktning mot t.ex. fjälledare, naturguider och skidlärare.
Utställarplats: 69-70

Fogarolli

Alla förtjänar riktigt gott kaffe. Överallt! Välkommen på en kaffeupplevelse serverat av våra proffsiga baristor.
Utställarplats: 40

Friluftsliv i Norr

Utställning av norska kvalitetstält från NORTENT.
Utställarplats: 52-55

Gästrikland

Ditt, mitt och vårt Gästrikland. Gästrikland är inte på allas läppar, men det är på våra. Genom att visa upp regionens natursköna platser och lokala matkultur ger vi dig en minnesvärd upplevelse av vad Gästrikland har att erbjuda. Vi hoppas att du också ska få uppleva skönheten i det alldeles alldagliga och fantastiskt unika! Välkommen!
Utställarplats: 15-18

Hanwag

Hanwag är ett käng- & skoföretag som grundades 1921 i Bayern, med fokus på fotriktiga skor, kängor & innovationer för all form av vandring.
Utställarplats: 12

Helly Hansen

Helly Hansen har tillverkat utrustning av professionell kvalitet för att hjälpa människor att hålla sig och känna sig levande i mer än 140 år.
Utställarplats: 35-36

Hektar

Upptäck ett nytt sätt att jaga. Hitta nya jaktmarker med oss. Prova även vårt VR-Skytte.
Utställarplats: 37

Jack Wolfskin

Funktionskläder, utrustning och tält för ett aktivt friluftsliv.
Utställarplats: 6-7

Jetfloat

Mobila smarta flytbryggor. Lätta att transportera och enkla att sätta upp. Ett perfekt alternativ för camping- eller badplatsen.
Utställarplats: 32

Kayakomat

SUP och kajakuthyrning via Self Service i hela Sverige..
Utställarplats: 31

LOWA

Lowa startade 1923 som en liten tillverkare av kraftiga, randsydda oxford-skor i byn Jetzendorf, Bayern. Idag är de en internationell marknadsledande tillverkare av vandringsskor och kängor.
Utställarplats: 5

Lundhags

Lundhags tillverkar och utvecklar kängor, kläder och ryggsäckar för vandring & friluftsliv. Vårt syfte är att engagera människor till att leva ett hållbart liv ute i naturen & möjliggöra naturen för fler. Det gör vi genom att inspirera och erbjuda hållbara, slitstarka produkter som håller länge & som kan repareras.
Utställarplats: 38-39

Naturkompaniet

Passionen för friluftsliv och natur har alltid genomsyrat Naturkompaniet. Den härliga känslan av att röra sig fritt i fjäll, skogar och skärgårdar är vår drivkraft. Hos oss hittar du kunskap och utrustning som tar dig längre och gör det roligare att ge sig ut. Din utevistelse börjar hos oss.
Utställarplats: 11

Nordic Outdoor Adventures (NOA)

NOA-appen fungerar som en digitalt tillflyktsort för friluftsentusiaster och erbjuder en omfattande plattform med huvudsakligt mål att förena digitala tjänster med fysiska upplevelser. I appen får friluftsentusiaster i alla åldrar ta del av cirka 1000 besöksvärda destinationer, aktiviteter och äventyr runtom i Sverige samt bli uppdaterade om spännande friluftsevenemang i närliggande områden.
Utställarplats: 1-2

Nordisk

Nordisk har sitt huvudkontor i hjärtat av naturnära danska staden Silkeborg och har över 100 års erfarenhet av kvalitetsutrustning för friluftsliv. Naturen är fundamentet till äventyret, den är inspirationskällan och den största lyxen i vardagen. Utrustning från Nordisk är designad och producerad för att användas och prestera i alla slags väder – från dansk natur till fjäll och högfjäll. Med fokus på design och innovation är Nordisk garanten för kvalitetsprodukter inom kläder, funktionstält, lätta tarpar och sovsäckar i världsklass. Nordisk riktar sig särskilt till den kräsna friluftsentusiasten; oavsett om du gillar extrem vandring eller lyxglamping är produkter från Nordisk ett riktigt bra val.
Utställarplats: 24-26

NSO

NSO grundades av Jonas och Henrik Wernbo, båda med lång erfarenhet inom Sport Optic-branschen. Idén att skapa ett nytt kikarmärke föddes ur viljan att lösa ett problem, och att utveckla produkter utan att kompromissa med kvalité och prestanda. Våra kikare och tubkikare är designade för att klara det tuffa nordiska klimatet.
Utställarplats: 74-75

Pajak

PAJAK grundades 1983 och är ett familjeägt företag som idag drivs av bröderna Pajak. Företaget skapar pålitliga, innovativa, tekniskt avancerade och lätta friluftsprodukter. I Pajaks produktsortiment hittar du bland annat högkvalitativa dunsovsäckar tillverkade i Polen med polskt gåsdun, de finaste materialen och komponenterna. I sortimentet finns bl.a världens varmaste dunsovsäck Radical 16H som används flitigt av olika expeditioner till de kallaste platserna på jorden.
Utställarplats: 9

Realgymnasiet

Gymnasieutbildning inom naturtursim och äventyr.
Utställarplats: 56-57

re-adventure

Premium secondhand inom friluftsliv, sport och motion som bidrar till cirkulär konsumtion.
Utställarplats: 27

SCR Svensk Camping

Branschnätverk med 300 campingplatser i Sverige. Många anläggningar är utmärkta för ett aktivt friluftsliv.
Utställarplats: 47-49

Sea to Summit

Sea to Summits tält, liggunderlag och sovsäckar. Upptäck Jetboils blixtsnabba friluftskök och frystorkad mat från Summit to Eat.
Utställarplats: 42

Swarovski Optik

Kikare för djur- och naturskådning som inspirerar människor till att älska och ta hand om naturen. Guidade fågelskådningsturer under festivalen.
Utställarplats: 3-4

Tentipi

Ikoniska tältkåtor för äventyrare, familjecampare och livsnjutare sedan 1989. Designade i Lappland för ett nordiskt klimat – älskade och betrodda världen över.
Utställarplats: 60-68

Visit Dalarna

Information kommer.
Utställarplats: 43-46

Vivobarefoot

Marknadsledaren inom barfotaskor. Utvecklar minimalistiska skor för vandring, löpning, träning och promenader genom hela livet. Genom att använda barfotaskor stärker du fötterna till att få sin naturliga styrka och egenskaper.
Utställarplats: 8

Wannfors Catering

Servering av vilt-kebab på kronhjortskött.
Utställarplats: 72-73

Wänerstedt

Information kommer.
Utställarplats: 43-46

XPENG

XPENG är ett ledande teknikföretag som designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför smarta mobilitetslösningar. Vårt uppdrag är att driva förändringen mot smarta elfordon med nytänkande teknik, samt forma framtidens mobilitetsupplevelse. För att optimera kundens mobilitetsupplevelse, har företaget skapat ett "full-stack Advanced Driver Assistance System” (XPILOT), såväl som ett smart operativsystem (Xmart OS) för en förbättrad upplevelse i bilen. XPENG har också utvecklat kärnfordonssystem för förbättrade köregenskaper, inklusive drivlinor och avancerad elektronisk arkitektur. XPENG har sitt huvudkontor i Guangzhou, Kina, med regionala huvudkontor i Peking, Shanghai, Silicon Valley, San Diego och Amsterdam.
Utställarplats: 13-14

Zipforce

Zipforce är en portabel elmotor som gör vilken cykel som helst till en elcykel. Smart, hållbart och pålitligt. Tillverkat i Sverige.
Utställarplats: 71

Äventyra

Hyr eller köp taktält och upplev äventyret i sommar!
Utställarplats: 15-18

Äventyrsservice

Vi är ett äventyrsföretag som arbetar över hela landet med oförglömliga aktiviteter och events. Vi ansvara även för försäljning och uthyrning av tältkåtor från Tentipi.
Utställarplats: 15-18

Områdeskarta