Naturkompaniet Resor erbjuder ett urval unika äventyrsresor inom Sverige, Norge och Finland. Vi vill göra det enklare för dig att uppleva unik natur runt om i Sverige och grannländerna. Från de första tältnätterna i gammelskogen till skidexpeditioner i Sarek, Europas största vildmark.

Föreläsningen ”Första utehelgen” riktar sig till dig som vill lära dig mer om grunderna i friluftsliv och hur du gör dig redo för att spendera din första helg utomhus.

Tid: Lördag kl 11:00, 14:30 och söndag kl. 13:30
Plats: Storytellingkåtan

Presenteras av:
Sebastian har arbetat som guide och instruktör de senaste 16 åren. Hans karriär som guide började i Australien och sedan dess har han guidat människor genom den afrikanska vildmarken och på dom europeiska fjälltopparna och i många miljöer däremellan. Under åren har han utbildat sig till Fjälledare enligt normen framtagen av Svenska Fjällsäkerhetsrådet och utöver det många fristående utbildningar. Sebastians passion för naturen går väldigt långt tillbaka i livet och under de senaste fem åren har han även studerat och arbetat aktivt med naturvård samt forskning på vilda djur. Han ser mycket fram emot att vägleda er in i ett förhoppningsvis livslångt intresse.

  • Föreläsning utan festivalpass