Ända sedan starten i Örnsköldsvik 1960 har vi på Fjällräven haft som mål att göra det lättare för människor att njuta av naturen. Våra produkter ska hjälpa dig att känna dig trygg och hemmastadd i friluftslivet, nu och i framtiden. Vi hyser den största respekten för vår miljö, och med naturen som inspirationskälla fokuserar vi på att utveckla produkter med praktiska detaljer och enkel design i klassisk skandinavisk stil.

Att vara ledande inom friluftsutrustning med omtanke om naturen, innebär att vi ständigt letar efter ännu mer innovativa och hållbara lösningar för våra produkter. Det handlar bland annat om att använda återvunna och ekologiska material, PFC-fri impregnering och att utveckla uthålliga produkter som kan användas och älskas av generationer.

Med över 60 års erfarenhet av att tillverka tält och ryggsäckar har vi lärt oss en del genom åren. Och genom att hela tiden utveckla och förfina dem i minsta detalj, kan du känna dig trygg med att bege dig ut i naturen med våra tält och ryggsäckar i din packning.

Att välja rätt tält eller ryggsäck är inte alltid så enkelt som man tror. Välkommen till någon av våra kunniga experter här på plats. De ger dig all hjälp du behöver för att hitta rätt utrustning för friluftslivet som du kommer trivas med och kunna lita på i många år framöver.

Välkommen!

Prova-på – Tält

  • Teori – Välj rätt tält efter just ditt behov. Skillnader mellan olika typer av tält och vad bör man tänka på
  • Praktik – Lär dig slå upp ditt tält

Tid: Fredag kl. 14:00, lördag och söndag kl. 11:00 och kl. 14:00
Plats: Lägerplats 13

Presenteras av:

  • Prova-på utan festivalpass